Callatis 2007 – 3 Sud Est, live cu microfonul inchis

Editia din acest an a Festivalului Callatis a debutat cu stangul. Artistii care au participat in prima seara la Callatis s-au aratat extrem de nemultumiti de conditiile de sunet de care au avut parte. Desi show-ul a fost deschis de Anna Lesko, care s-a multumit cu o prestatie playback, trupele 3 Sud Est si Todomondo s-au incapatanat sa cante live. Stupoare, insa, caci si-au inceput recitalul cu microfoanele inchise.

„Am fost nemultumiti de conditiile de sunet de care am avut parte. In anii anteriori, nu au fost astfel de necazuri. Am cantat live, insa s-a auzit foarte prost”, au declarat cei de la 3SE in emisiunea de dupa festival, „Sentinta de la miezul noptii”, moderata de Cristina Cioran si Dan Capatos.

Chiar daca anul acesta vor canta la Callatis peste 60 de artisti, dintre acestia nu face parte si Cream. Acest lucru este din cauza faptului ca, anul trecut, ea si Gabriel Cotabita, unul dintre organizatori, s-au certat aprig si s-au jignit reciproc.

„Nu particip la Callatis pentru ca nu am fost invitata. Evident ca directorul artistic, Gabriel Cotabita, este responsabil de absenta mea”, a declarat cantareata.

Sursa: musicmall.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting